Hap dyqanin tënd tek firmato.al

Ju mund të hapni dyqanin tuaj për të shitur online nëpërmjet firmato.al

  1. Nuk nevojitet asnjë aftësi programimi apo dizajni – gjithçka është gati, ju mund të ngarkoni logon, postera dhe banera nëse dëshironi, për t’i dhënë dyqanit tuaj online identitetin e tij.
  2. Kontrollon gjithçka në një panel. Shitja e artikujve tuaj online është aq e thjeshtë sa edhe shitja në dyqanin tradicional. Por përveç kësaj ju merrni çdo moment të dhëna të detajuara se për cilin artikull janë interesuar më tepër blerësit, si dhe tendencat e shitjeve dhe një inventar në kohë reale.
  3. Trajnime falas në ambjentet e dyqanit për këdo që krijon dyqanin dhe aprovohet nga firmato.al
  4. Përfitoni audiencë më të gjerë prej optimizimit dhe marketingut të firmato.al.

Mos prit më, hape tani dyqanin tënd! Është e thjeshtë dhe ju duhen vetëm 2 minuta kohë:

  1. Kliko “Profili
  2. Tek “Krijo profil” zgjidh opsionin “Unë jam shitës” dhe plotëso fushat
  3. Merr aprovimin nga firmato.al pas miratimit të Termave të Kontratës
  4. Fillo shto artikujt tek firmato.al

Për më tepër informacion na kontaktoni.

Suksese!